FietsenvoorBurkina.reismee.nl

Op de pedalen, fietstocht Limmen naar Burkina Faso, deel 1

Videobeelden van het vertrek van de fietsers uit Limmen op zaterdag 21 augustus 2010 en de eerste week door Belgie en Frankrijk.

Reacties

Reacties

Letty Hoekstra

Wat hardstikke leuk om de video van het afscheid en de eerste week fietsen te zien.
Kan ik de buik van Rolf ook goed in de gaten houden.
Ga zo door, leuk! groetjes Letty

Ton Stuifbergen

Ik sloot mijn berichtje af en zag toen dat er een video was gemaakt. Schitterend Johan O. dat ik je uitgerekend daar dat mooie nummer 'Kathys Song' van Art Garfunkel hoor zingen. Je bent het echt nog niet verleerd.
groet,
Ton S.

Christine

Hoi, hoi,
Prachtig om het 1e gedeelte van jullie video te zien, volop zang en terrasjes. Jullie moeten wel opvallen in die kleuren en de 2 grote auto's.
Kees, de dagen vliegen toch voorbij dus voor jou geen zaterdagen meer en alles komt goed.
Trudi, zo bedwing je niet de Bernia, wacht maar tot volgend voorjaar. Fijn voor je dat morgen Mickelle, Ankie en je kleinzoon een paar dagen met je doorbrengen, geniet maar lekker.
Groet, ook namens onze gasten,
Christine

Joke Kortekaas

Vergeet ik helemaal te schrijven, dat Jan Mosk mij ook meteen het filmpje liet zien en dat heb ik nu thuis voor de tweede keer bekeken. hartstikke leuk.
Groeten.

Linda

ik zie nu het filmpje, wat ziet er gezellig uit. Heerlijk te zien dat iedereen lekker zijn ding doet.

Wil Feenstra

Hallo Co en alle anderen,

Goed om te lezen dat alles prima verloopt. Jullie maken van alles mee. Filmpje zag er gezellig uit. Zie dat jullie opzij van Cordoba zijn. Weet je nog Co onze mooie vakantie daar? Kan me herinneren een gezellige kroegje in een klein stadje. Daar heb je nu geen tijd voor. Geniet van de tocht en zet m op.
Veel groeten van Cor, Wil en Sjoerd

Thijs van Hout

Leuk om jullie allemaal zo heerlijk avontuurlijk bezig te zien. Geniet er maar van! En bravo dat jullie zo ver gekomen zijn. Krijg gewoon zin om mee te doen! De filmpjes zijn geweldig je proeft gelijk de sfeer. Rolf en de groep nog een geweldige voortzetting. Maak er een mooie laatste Etappe van.

Groetjes
Thijs van Hout Warmenhuizen

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!